Online Marketing
Zwolle
door
Mike Segveld

Online Marketing Zwolle voor een betere online vindbaarheid en een hogere omzet! Mike helpt bedrijven en personen aan meer online succes. Dat doet hij door alle onderdelen van online marketing te combineren tot één krachtige website of webshop met stijgend resultaat! Effectief en voor een scherp tarief.

E: info@mikesegveld.nl
T: 06 242 83 142

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Online marketing kan niet zonder zoekmachine optimalisatie (SEO): het verbeteren van uw vindbaarheid in de zoekmachines. Veel mensen starten hun onlinereis in Google en met name op de eerste pagina. Het is daarom belangrijk dat u goed vindbaar bent op relevante zoekopdrachten. Meer over SEO Zwolle.

  Contact opnemen

  De eerste stap naar online succes. Stel je vraag en ik neem snel contact met je op.
  Online adverteren

  Uw online marketing in Zwolle kan direct verbeterd worden met het online adverteren (bijvoorbeeld in de zoekmachines of op Facebook). U ontvangt snel resultaat dankzij effectieve en vergaande targeting voor mensen in heel Nederland of alleen in Zwolle.

  Goedkoper uurtarief

  Geen contracten

  Dag en avond bereikbaar

  U heeft één contactpersoon

  Mijn klanten

  Greep uit tevreden klanten en partners

  Thijs Soepenberg
  Thijs Soepenberg
  2022-07-12
  Mike is een echte topper op het gebied van SEO. Fijn om mee samen te werken.
  Muriel Bosgra
  Muriel Bosgra
  2020-01-08
  Mike heeft mij erg goed geholpen bij het overzetten van mijn website en mail. Hij komt toegankelijk over, is enthousiast en wekt vertrouwen op.
  De Websmid
  De Websmid
  2019-10-03
  Topper!
  Wouter Bredewold
  Wouter Bredewold
  2017-03-22
  Mike is een topper! Hij weet alles op gebied van SEO en Marketing. Ik werk met veel plezier samen met Mike. Echt een aanrader!
  Tonny Duiveman
  Tonny Duiveman
  2017-01-26
  Mike is ons eerste aanspreekpunt op het gebied van Adwords. Prima party om mee samen te werken!
  Bryan Berendsen
  Bryan Berendsen
  2016-11-02
  Mike is een uitstekende partner om mee samen te werken. Ik kan heel goed bij Mike als ik wil sparren over SEO en Analytics en hij weet precies hoe die klanten het beste kan helpen.
  Erik Gosker
  Erik Gosker
  2016-11-02
  Fijne vent om mee te sparren en over (online) marketing te praten.
  Santousha Kalk
  Santousha Kalk
  2016-11-02
  Mike is een vakkundige en enthousiaste online marketeer. Hij staat altijd klaar met de juiste antwoorden en is een ideale sparringspartner.
  Paula de Boer (Online Media Consultant)
  Paula de Boer (Online Media Consultant)
  2016-06-17
  Mike Segveld is een jonge enthousiaste Internet marketeer, die mijn opdrachtgever en mij persoonlijk een uitstekende training heeft gegeven over Google Analytics. Zijn presentatie was goed voorbereid en Mike wist de mogelijkheden van Google Analytics in begrijpelijke taal uit te leggen. Ik wens Mike veel succes toe in zijn toekomstige carrière en ik ben ervan overtuigd dat hij nog veel van zich zal laten horen in de online- en e-commerce branche.